Portfólió

Kapcsolat

[ Biográfia - Életrajz ]

A vállalkozás alapítója

Pákozdi Bertoldnak hívnak – elektronikai tanulmányaimat a kilencvenes évek elején kezdtem számítástechnikai programozó, majd az elektronikai műszerész szakirányon. Céltudatos elkötetezettségemet jellemzi a villanyszerelői szakképesítésem, és a villamosmérnöki diplomám.

A villamosság különböző területein dolgozva számos megoldásra váró feladattal és igénnyel találkozva tudásomat folyamatosan gazdagítottam. Évek során számos olyan problémát ismertem fel, amit rendszerszinten komoly odafigyeléssel tudtam kezelni.

Hiszek az emberi tényezőket kizáró technológiák problémamegoldó képességében, melyekkel funkcionálisabb rendszereket lehet megvalósítani.

Folyamatos fejlesztéssel, minőségbiztosítással élhető, modern körülményeket tudunk teremteni az ügyfelek legmagasabb szintű elvárásainak.

[ Vállalkozás Stratégia ]

Filozófia és Megvalósítás

Valljuk, hogy az igényes tervezés és pontos kivitelezés újjáértelmezi, újjáteremti azt a technológiai környezetet amiben élünk, miközben valóságossá teszi azt a víziót, amit a megbízója megálmodott.

Küldetésünk

A kivitelezés ne stresszhelyzet, hanem kreatív folyamat legyen a megrendelő, és kivitelező számára – ezért az együttműködés elejétől átérezzük a megrendelők szükségleteit, vágyait, megismerve a napi rutint, szokásait.

Víziónk

Felelősségtudatos, széles látókörű gondolkodással, modern technológiákkal állunk a legnagyobb kihívások előtt, hogy a megvalósítás a mindennapos öröm forrása legyen a megrendelőink számára.

Értékeink